Helaas, dit pand is verhuurd!

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Dit gelijkvloers nieuwbouw appartement straalt klasse en perfectie uit. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 200m² is hier werkelijk alles voor handen.
Wanneer je het appartement binnenkomt valt de afwerkingsgraad dadelijk op. De inkomhal is voorzien van een moderne inbouwkast/vestiaire en de warme parketvloer loopt over naar de living. Op zijn beurt werd de zitkamer uitgerust met een praktisch wandmeubel.
De keuken is “fully equipped” en een zaligheid om je kookkunsten te laten botvieren. Er zijn twee slaapkamers met inbouwkasten met elk een eigen badkamer. Er zal dus geen enkele ochtend zijn waarbij je moet wachten om te relaxen in bad of douche.
In de bijkeuken kan je alle voorraad kwijt van voeding, poetsproducten,… en ze kan natuurlijk ook dienst doen als wasplaats.
Je eigen privé kelder biedt nog meer stockeerruimte en kan bereikt worden via een lift zodat hij werkelijk voor iedereen toegankelijk is.
De twee autostandplaatsen zijn gesitueerd in een afgesloten gemeenschappelijk parkeergarage voorzien van een aansluiting voor elektrische wagens.
Als dit alles nog niet genoeg is beschikt het appartement over een warmtepomp, zonnepanelen, alarminstallatie, domotica, vloerverwarming…
Het appartement is dan ook volledig instap klaar. Zo werd dit pareltje geschilderd, gestoffeerd met gordijnen en voorzien van verlichtingsarmaturen.
Tot slot beschikt het appartement over een fraai aangelegde tuin met ruim zonneterras.
De vaste kosten zijn voor het onderhoud van de lift, het onderhoud van de voortuin en het gemeenschappelijk elektriciteitsverbruik MET jaarlijkse afrekening.

Algemeen

Adres:Onze-Lieve-Vrouwstraat 150/1
Zolder
Referentie:L0186-Z
Prijs:Verhuurd
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Bewoonbare opp.:201 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2017
Op verdieping:0
Algemene staat:Luxe-afwerking
Totale kosten:€ 75/maand

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Bijkeuken:Ja
Kelder:Ja
Terras:Ja
Wasplaats:Ja
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:2

Comfort

Raamwerk:Aluminium
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Warmtepomp

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:71070-G-2016_23155/EP05069/A001/D01/SD001
EPC Index:56,34KWh/m²/jaar
EPC E-peil:32,00
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Vraag informatie aan

Verhuurd


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verhuurd

Verhuurd