Wat is een huurcontract
Een huurcontract een overeenkomst tussen verhuurder en huurder waarin omschreven staat om welk het huurpand het gaat en wat de rechten en plichten zijn voor beide partijen.

Registreren huurcontract
Het registeren van een huurcontract door de verhuurder is belangrijk om recht te hebben op aspecten die vermeld staan de huurwet.

Welke huurwet
Als u wil verhuren zijn er verplichtingen voor de verhuurder en de huurder, deze staan samengevat in een huurwet. Een professioneel verhuurbeheerkantoor of rentmeester zorgt ervoor dat u als verhuurder goed op de hoogte bent van voor- en nadelen van deze huurwet en hoe u hier best mee omgaat.

Wie maakt een huurcontract
U laat best een huurcontract opstellen op maat van uw huurwoning. Kies niet voor een standaard contract maar laat een contract op maat uitwerken om zo in de toekomst extra onnodige kosten te vermijden.

Wat kost een huurcontract
Als u uw huurpand laat beheren door een rentmeester zoals Limburgs Verhuurkantoor is het huurcontract Gratis (onder voorwaarden).

Contact
Interesse in een goed huurcontract voor uw verhuurpand in regio Limburg? Neem nu contact.

Contacteer ons
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]