Foto 1/19
Foto 2/19
Foto 3/19
Foto 4/19
Foto 5/19
Foto 6/19
Foto 7/19
Foto 8/19
Foto 9/19
Foto 10/19
Foto 11/19
Foto 12/19
Foto 13/19
Foto 14/19
Foto 15/19
Foto 16/19
Foto 17/19
Foto 18/19
Foto 19/19

Omschrijving

TOPLOCATIE! Luxe appartement met ondergrondse standplaats te Hasselt

Dit nieuw instapklaar luxe appartement op de eerste verdieping bevindt zich vlakbij het centrum van Hasselt aan de Gelatineboulevard van het nieuwe Quartier Bleu.

Deze unieke locatie aan het water biedt alle troeven zoals residentieel wonen, uitstekende bereikbaarheid en alle voorzieningen op wandelafstand.

Het appartement bestaat uit een inkomhal, ruime living met open keuken, 2 slaapkamers, 2 toiletten, badkamer, berging en een mooi overdekt terras met uitzicht op de boulevard en het water.

Uitzonderlijk in Quartier Bleu biedt dit appartement bovendien vanuit alle ruimtes zicht op het water en de boulevard.
Of u nu in de living verblijft, in de keuken, ontwaakt in één van de slaapkamers of zelfs een douche neemt, de vakantiesfeer van een jachthaven is nooit ver weg.

Open ruimtes en veel licht overtreffen de verwachtingen als u het appartement bezichtigt.

Vanuit de ondergrondse parkeerplaats en een handvol meters wandelen, brengt de lift u tot aan de voordeur van deze prachtige woonst.

Er is ook een extra kelderberging aanwezig.

Dit luxe appartement is voorzien van een ventilatiesysteem, elektrische screens, volledig geschilderd en alle ruimtes zijn voorzien met ledverlichting en dimmers… ECHT INSTAPKLAAR dus!

De vaste kosten bedragen 85 Euro en zijn voor de syndicus, lift, onderhoud gemeenschap en gemeenschappelijk water en electriciteitsverbruik met jaarlijkse afrekening.

Startverklaring aanwezig.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]