Voorgevel
Foto 1/16 - Voorgevel
Living
Foto 2/16 - Living
Living/keuken
Foto 3/16 - Living/keuken
Living/keuken
Foto 4/16 - Living/keuken
Keuken
Foto 5/16 - Keuken
Slaapkamer
Foto 6/16 - Slaapkamer
Slaapkamer
Foto 7/16 - Slaapkamer
Slaapkamer
Foto 8/16 - Slaapkamer
Badkamer
Foto 9/16 - Badkamer
Badkamer
Foto 10/16 - Badkamer
Badkamer
Foto 11/16 - Badkamer
Toilet
Foto 12/16 - Toilet
Terras
Foto 13/16 - Terras
Tuin
Foto 14/16 - Tuin
Achtergevel
Foto 15/16 - Achtergevel
Autostandplaats
Foto 16/16 - Autostandplaats

Omschrijving

Prachtig, energiezuinig nieuwbouw appartement

Prachtig energiezuinig nieuwbouw appartement.

Dit gelijkvloers appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 100m² en maakt deel uit van een kleinschalig ecologisch project. Residentie "klein tommeke veld" ligt op wandelafstand van het stadscentrum.

Hasselt ligt op +/- 10 km. De expressweg en het treinstation bevinden zich op amper +/- 2km.

Dit praktisch, modern ingericht appartement is voorzien van alle hedendaags comfort. Het pand heeft een inkomhal met vestiaire, gastentoilet, open keuken met eetkamer en knusse zithoek(45,5m²). De keuken is uitgerust met dampkap , oven, microgolf, vaatwas, koelkast en inductie kookplaat. Het schuifraam in de living is voldoende groot en biedt een prachtig zicht op het terras en de tuin(60m²).

De twee slaapkamers zijn +/- 15m² en 10m² groot. De ingerichte badkamer is volledig betegeld en voorzien van een badkamermeubel met 2 lavabo’s en douche.

Het appartement voldoet aan de huidige strenge energienormen en streeft naar een E-peil van 20! Dit energiepeil wordt bereikt door de strenge isolatienormen te combineren met vloerverwarming en een warmtepomp (Viessmann). De elektriciteit voor de warmtepomp wordt gecompenseerd door 7 zonnepanelen. Het appartement is voorzien van een ventilatiesysteem D +. Het driedubbele hoogrendementsglas van de slaapkamers heeft een bijkomende verhoogde geluidsisolerende waarde. De grote terrasramen gericht naar het zuiden zijn voorzien van bijkomend zonwerende beglazing.

Er is plaats om twee wagens te stallen. Tevens is er een fietsenstalling met de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden.

Dit appartement is werkelijk INSTAPKLAAR. In alle kamers zijn lichtarmaturen aanwezig met energiezuinige LED lampen. De muren zijn volledig professioneel geschilderd en hoeven geen afwerking meer. Gordijnrails zijn voorzien. De ramen vooraan zijn zelfs voorzien van glasgordijnen om het gebouw een uniforme look te geven.

De vaste kosten zijn voor het onderhoud van de gemeenschap, het onderhoud van de zonnepanelen, het onderhoud van de warmtepomp en brandverzekering van de huurder ZONDER jaarlijkse afrekening.Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]