Voorgevel
Foto 1/24 - Voorgevel
Inkomhal
Foto 2/24 - Inkomhal
Living
Foto 3/24 - Living
Keuken
Foto 4/24 - Keuken
Keuken
Foto 5/24 - Keuken
Eetkamer
Foto 6/24 - Eetkamer
Slaapkamer
Foto 7/24 - Slaapkamer
Slaapkamer
Foto 8/24 - Slaapkamer
Badkamer
Foto 9/24 - Badkamer
Bijkeuken
Foto 10/24 - Bijkeuken
Living met kitchenette
Foto 11/24 - Living met kitchenette
Living met kitchenette
Foto 12/24 - Living met kitchenette
Slaapkamer
Foto 13/24 - Slaapkamer
Slaapkamer
Foto 14/24 - Slaapkamer
Badkamer
Foto 15/24 - Badkamer
Badkamer
Foto 16/24 - Badkamer
Terras 1ste verdieping
Foto 17/24 - Terras 1ste verdieping
Terras 1ste verdieping
Foto 18/24 - Terras 1ste verdieping
Weids zicht
Foto 19/24 - Weids zicht
Terras 2de verdieping
Foto 20/24 - Terras 2de verdieping
Terras 2de verdieping
Foto 21/24 - Terras 2de verdieping
Terras 2de verdieping
Foto 22/24 - Terras 2de verdieping
Garage
Foto 23/24 - Garage
Garage
Foto 24/24 - Garage

Omschrijving

Uniek nieuwbouw kangoeroe appartement met een perfecte afwerkingsgraad

Dit uniek duplex appartement straalt klasse en perfectie uit. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 282m² is hier werkelijk alles voor handen. Het speciale aan dit onroerend goed is dat het eigenlijk twee appartementen zijn met elke een eigen ingang maar ze zijn intern ook verbonden met elkaar.

Wanneer je het appartement op de eerste verdieping binnenkomt valt de afwerkingsgraad dadelijk op. De inkomhal is voorzien van een moderne inbouwkast/vestiaire en de warme parketvloer loopt over naar de living. Op zijn beurt werd de zitkamer uitgerust met een praktisch wandmeubel.

De keuken is “fully equipped” en een zaligheid om je kookkunsten te laten botvieren. Op deze verdieping is er ook één slaapkamer met inbouwkasten voorzien van een eigen badkamer.

In de bijkeuken kan je alle voorraad kwijt van voeding, poetsproducten,… en ze kan natuurlijk ook dienst doen als wasplaats.

Op de tweede verdieping is de kitchenette verwerkt in de leefruimte van de living. Deze verdieping heeft zelfs twee slaapkamers met inbouwkasten. Ook hier beschikt elke slaapkamer over een eigen badkamer.

Je eigen privé kelder biedt nog meer stockeerruimte en kan bereikt worden via een lift zodat hij werkelijk voor iedereen toegankelijk is.

De twee autostandplaatsen zijn gesitueerd in een afgesloten gemeenschappelijk parkeergarage voorzien van een aansluiting voor elektrische wagens.

Als dit alles nog niet genoeg is beschikt het kangoeroe appartement over een warmtepomp, zonnepanelen, alarminstallatie, domotica, vloerverwarming…

Het appartement is dan ook volledig instap klaar. Zo werd dit pareltje geschilderd, gestoffeerd met gordijnen en voorzien van verlichtingsarmaturen.

Tot slot beschikt elke verdieping over een aangenaam zonneterras, het ene al groter dan het andere en dit met een prachtig weids zicht over weilanden en groen.

De vaste kosten zijn voor het onderhoud van de lift, het onderhoud van de voortuin en het gemeenschappelijk elektriciteitsverbruik MET jaarlijkse afrekening.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]