Voorgevel
Foto 1/13 - Voorgevel
Living
Foto 2/13 - Living
Keuken
Foto 3/13 - Keuken
Keuken
Foto 4/13 - Keuken
Slaapkamer
Foto 5/13 - Slaapkamer
Slaapkamer
Foto 6/13 - Slaapkamer
Slaapkamer
Foto 7/13 - Slaapkamer
Badkamer
Foto 8/13 - Badkamer
Berging
Foto 9/13 - Berging
Toilet
Foto 10/13 - Toilet
Terras
Foto 11/13 - Terras
Omgeving
Foto 12/13 - Omgeving
Omgeving
Foto 13/13 - Omgeving

Omschrijving

Uitzonderlijk mooi nappartement

Hassaporta bevindt zich in de nieuwe hippe buurt van Hasselt, dicht bij het kanaal, in de Blauwe Boulevard, middenin de groene long van Limburg. Hier kan je genieten van een oase van rust en kunnen de kinderen spelen in de natuur.

De zuiderse en moderne architectuur is een streling voor het oog. De dynamische en transparante stijl speelt prachtig in op de omgevingsfactoren.
Het ruime terras geeft een adembenemend uitzicht op de skyline van Hasselt.

Hassaporta heeft ook alles op wandelafstand, op nog geen 10 minuten wandelen van de binnenstad van Hasselt. Met ruime winkelinfrastructuur, ontspannings- en ontwikkelingsmogelijkheden en in het wooncomplex zelfs een supermarkt.
.
Dit appartement op de tweede verdieping bestaat uit twee slaapkamers, een ingerichte keuken en badkamer, living, berging, kelderberging, terras en een autostandplaats.

De vaste kosten van € 70,00 zijn voor de syndicus, onderhoud lift, onderhoud gemeenschap en gemeenschappelijk water- en elektriciteitsverbruik ZONDER jaarlijkse afrekening.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]